MECH CORE IT MECH CORE IT

Wi-Fi – Er så nemt!, derfor er det også svært at lave “rigtigt”

Vi kan levere professionelle indendørs og udendørs Cloud styret Wi-Fi- løsninger.

De fleste kan i dag, sætte en trådløs router op og derved levere en Wi-Fi service, men typisk så virker det kun i nogle områder, signal styrken er lav, hastigheden er langsom og når der er flere forbundet til det trådløse net på samme tid, ja så sker der ligesom ikke rigtigt noget.

Wi-Fi design/ planlægning

Vi designer WIFI-løsninger tilpasset lokale forhold. Vores løsninger sikrer optimal dækning indendørs i bygninger og på større udendørs arealer, hvor der ønskes trådløs adgang til internettet.

Wi-Fi Site Survey

Et stabilt og højtydende trådløst netværk, som skal danne grundlag for dine forretningskritiske processer VWi-Fi hotspot områder i din Virksomhed, som understøtter en fleksibel og højtydende mobil arbejdsplads til dine medarbejdere.

At kunne tilbyde dine kunder og gæster en nem, sikker og stabil adgang til internettet, når der afholdes møder, eller når du præsenterer dine produkter

Wi-Fi installation

Vi klargør dit access point, så det er opdateret og 100 % klart til brug. Det eneste, du skal gøre, er at tilkoble stikket til din poe. switch med en internetforbindelse.

Vi konfigurerer dit access point og holder det opdateret fra vores portal i skyen, så du altid har den sidste nye firmware og et altid opdateret access point.